Omdat het niet altijd lukt om alle voedingsstoffen binnen te krijgen.
'Als je gezond eet krijg je alle vezel vitamines, mineralen en omega 3 in de juiste hoeveelheid binnen.� Daar is in het algemeen geen speld tussen te krijgen, maar er is ��n probleem: het lukt veel mensen niet. Nederlanders eten niet gezond genoeg: te weinig groente en fruit, te weinig vis. Daardoor krijgen we van een aantal belangrijke vitamines en mineralen niet voldoende binnen.*

Wij van EAZE hebben er goed over nagedacht en willen het jou zo makkelijk mogelijk maken om alles binnen te krijgen. Niet omdat wij jou willen ontmoedigen om gezond te eten maar omdat we ook wel weten dat het niet altijd lukt.
Daarom bevat onze heerlijke smoothie gemiddeld 20% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen. En het mooiste is dat deze voedings- stoffen uit puur natuurlijke ingredi�nten komen. Dus geen poedertjes en pilletjes maar juist de echte producten die in de natuur groeien.

Sommige producten hebben namelijk een buitengewoon hoog percentage van bepaalde voedingsstoffen. Bijvoorbeeld granaatappels, frambozen, cranberries maar ook tarwekiemen, lijnzaadolie en zuivel. Van al het goede hebben wij een lekkere smoothie gemaakt en dat is EAZE. Echt alles zit erin. Zodat je zorgeloos van het leven kunt genieten.